Vi udfører

stort set alle aspekter af tømrer- og snedkerfaget og har mere end 15 års erfaring indenfor dette.

 

 

 

Terrasser

Vi udfører alle former for træ terrasser i fx Jatoba, Ipé, Sibirisk lærk eller trykimprægnerede terrassebrædder. Vi står altid klar med rådgivning om materialevalg samt design
på din nye terrasse.
Hovedentrepriser

Hvis dit byggeri er omfattende, burde du få én håndværker til at stå for ansvar og koordinering de forskellige håndværkere. Egelund byg har opbygget et stort netværk af pålidelige samarbejdspartnere og kan klare alt – lige fra tegninger til det sidste penselstrøg.

Mindre tagopgaver

Skal du have renoveret taget på din carport, udestue eller dit skur – eller skal du have bygget nyt, kan Egelund byg ApS hjælpe med dette. Vi monterer tagpap, tegl og lette tage som trapezplader, termoplader og lignende.
Gulvlægning

Hvis dit byggeri er omfattende, burde du få én håndværker til at stå for ansvar og koordinering de forskellige håndværkere. Egelund byg har opbygget et stort netværk af pålidelige samarbejdspartnere og kan klare alt – lige fra tegninger til det sidste penselstrøg.

Læs mere
 

 

Skillevægge

Står du og mangler ekstra værelser, kan en skillevæg i gips være løsningen på dette. Vi udfører skillevægge i stålskelet, isolering af 4 lag gips som samtidig lever op til nutidens krav om brandsikring.
Montering af vinduer og døre

Hos Egelund byg ApS monterer og udskifter vi alle former for ud- og indvendige døre. Vi kan også hjælpe med klassiske skydedøre som er monteret direkte på væggen, eller skydedøre som løber skjult i væggen.

Indbyggede skabe

Vi laver alle former for indbyggede skabe og reoler, som skræddersys til netop din væg. Og hvis pladsen skal udnyttes optimalt, har vi mange gode ideer.
Køkkener

Skal dit køkken skal renoveres, bør du ta’ en snak med os inden.
Hvis der så ændres vægge, gulv eller andet i forbindelse med renoveringen, kan vi sikkert give dig et godt tilbud
– og måske nogle gode ideer.

Læs mere
 

 

Renovering

Egelund byg ApS kan modernisere din bolig, så den føles ny og passer til netop dine behov. Og mange af de forbedringer vi udfører kan nedbringe forbruget af varme og el, og på sigt
spare dig mange penge.
Nedsænkede lofter

Nedsænkede lofter – både som glatte gipslofter eller træpaneler kan give mange fordele.

Radiatorskjulere

Radiatorer er altså ikke kønne. Med  den rigtige konstruktion kan de dog skjules uden varmetab. Lad os give et bud på at skjule dine radiatorer – på en måde, der passer til dit interiør og din smag.
Udhæng

Vi udskifter og monterer alle former for udhæng, vindskeder og sternbrædder på dit hus. Og vi gør det, så det ikke bare bliver funktionelt, men også ser ordentligt ud.

 

 

Specialopgaver efter mål

Vi kan på eget værksted udføre de fleste former for special opgaver på mål eller efter tegning. Ring til os og hør om vi kan klare netop din special opgave i træ.
Skure og hegn

Haveskur, legeskur, redskabsskur. skraldeskur, kajakskur, gårdskur, rygeskur, cykelskur – hvis du har behov for et skur, så har Egelund byg ApS helt sikkert en løsning…Vi laver også alle former for træhegn og stakit med tilhørende låger.

Forsikringsskader

Skulle uheldet være ude og du er udsat for indbrud eller vejrforsaget skade, kan du altid kontakte os, både for midlertidig afdækning og senere reparation.
Vandskade

Har du været ude for vandskade i køkkenet, i kælderen, på taget, eller har du et vandskadet gulv, så kan du trygt henvende dig til os. Ud over det praktiske, kan vi også vejlede dig om skadeudbedring.

Læs mere